NaslovnicaVijestiPogba imenovao najvećeg trenera svih vremena u nogometu

Pogba imenovao najvećeg trenera svih vremena u nogometu

Pogba imenovao najvećeg trenera svih vremena. Bilo bi lakše razumjeti da Paul Pogba osjeća neku ljutnju prema legendi Manchester United Sir Alex Fergusonu.

Pogba imenovao

To je bio Ferguson, prije svega, koji ga je pustio da napusti Old Trafford u 2012. Pogba je bio frustriran zbog nedostatka minutaže u prvom timu, a United mu nije stojao na putu kada je odlučio da ode.

Ferguson je optuživao Pogbu i njegovog agenta, Mino Raiolu da nisu poštovali United, kada je potpisao za Juventus.

Tako da kada se sve zbroji do danas ideja je da Pogba i Ferguson nisu baš u najboljem odnosu.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Međutim, u razgovoru sa Thierry Henryjem, 23-godišnjak, ne samo da nema nikakve ljutnje prema njemu, nego ga je imenovao i ‘najveći trenerom u nogometu’.

Velike pohvale. Pogotovo s obzirom da je Pogba igrao pod vodstvom Antonio Contea i Massimiliano Allegrija, dvije poznate figure u nogometu, među njegovim bivšim menadžerima, i naravno, Jose Mourinho, kao njegov trenutni menadžer.

“Veliko poštovanje”, rekao je Pogba kada je pričao sa Henryjem o Fergusonu. “Najveći treneru svih vremena.”

Bit će zanimljivo čuti kako će Mourinho reagovati na tu izjavu svog igrača.

S obzirom da smo na toj temi, zanimljivo je analizirati MOurinhova postignuća u odnosu na Fergusona. Unitedov menadžer je osvojio naslove u Portugalu, Engleskoj, Italiji i Španjolskoj, te Ligu prvaka sa dva različita kluba.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Njegov uspjeh u Ligi prvaka sa Portom 2004. godine ga je i dovelo u Chelsea, odakle je započeo graditi svoju bogatu karijeru.

Uprkos svojoj kontraverznoj prirodi, Mourinhova dostignuća, uključujući i osvajanje trostruke krune sa Interom 2010. godine i 77 utakmica bez poraza sa Chelseajem u dva razdoblja, su za svaku pohvalu. Mourinho, koji ima 53 godine, procjenjuje d aima otprilike 15 godina svoje karijere, tako da ima mjesto za još mnogo trofeja.

On će pokušati replicirati Fergusonova dostignuća, no Škot se okrenuo Unitedovoj dinastiji, gdje je osvojio 13 naslova Premier lige u svojoj karijeri od 27 godina, koliko je bio i zadužen na Old Traffordu.

Svaki igrač bi bio sretan da radi pod vodstvom Mourinho ili Fergusona. Pogba jeste, dakle, može biti sretan što je igrao pod vodstvom obojice.

Manchester United sljedeću utakmicu igra protiv Hull Cityja u gostima, gdje će Pogba sigurno ponovo igrati u prvom timu i pokazati zapravo zašto vrijedi 89 milijuna funti.

Screenshot_13

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!