NaslovnicaVijestiPogba: "Još se nisam u potpunosti prilagodio Mourinhu"

Pogba: “Još se nisam u potpunosti prilagodio Mourinhu”

Vezni nogometaš Manchester Uniteda Paul Pogba priznao je da još uči kako se prilagodi radu pod trenerom Joseom Mourinhom. Francuski reprezentativac vratio se ovog ljeta na Old Trafford za rekordnih 105 milijuna eura, ali je u novom klubu od njega zatraženo da u trenutnoj postavci Uniteda obuzda svoje napadačke instinkte.

paulpogbamanchesterunitedfcvfczoryaboah1xxdqoxl

Od Pogbe se obično traži da ispunjava ulogu zadnjeg veznog igrača u Mourinhovoj formaciji 4-2-3-1, tako da je u dosadašnjih osam utakmica za United postigao samo jedan gol, protiv Leicester Cityja, akutelnog prvaka Engleske.

Pogba je u reprezentaciji Francske pomaknut prema naprijed u utakmici protiv Nizozemske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, i odmah se odužio selektoru Didieru Deschampsu pobjedničkim golom u Amsterdamu.

“Pokušavam se prilagodim. Ja sam igrač koji bi radije išao unaprijed. Trener mi je dao upute i pokušavam ih slijedim. Moram kupiti lopte i sudjelujem u obrani. Plaćam cijenu igranja na drugačijoj poziciji. Moram igram, da budem tamo da kupim lopte i igram više za momčad.”, rekao je Pogba za Manchester Evening News.

Manchester United će svoju narednu utakmicu u Premiershipu igrati u ponedeljak protiv Liverpoola na Anfiledu što će biti derbi kola u Engleskoj. Klub sa Old Trafforda trenutno se nalazi na šestom mjestu sa 13 bodova, dok je Liverpool dva mjesta iznad sa tri boda više.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!