NaslovnicaVijestiPogba otkrio jedini problem koji je postojao između njega i Alexa Fergusona

Pogba otkrio jedini problem koji je postojao između njega i Alexa Fergusona

Pogba otkrio jedini problem koji je postojao između njega i Alexa Fergusona. Uprkos velikoj pažnji oko Paul Pogbinog svjetskog rekorda u Manchester United, navijači će uvijek imati na umu da su mogli spasiti tih 89 milijuna funti samo da su zadržali Francuza kada su imali priliku.

Pogba otkrio

Pogba je naravno napustio Crvene vragove u 2012. godini i pridružio se Juventusu nakon što je odbio novi ugovor. Od tada, mnogo je pričano o kiselim odnosima između veznjakovog agenta, Mino Raiole i Unitedovog tadašnjeg menadžera Sir Alex Fergusona kao faktoru njegovog odlaska.

Govoreći za Sky Sports jučer, Pogba je objasnio da nikada nije bilo stvarnog neprijateljstva između njega i legendarnog menadžera. Zapravo, bilo je samo jedan problem sa Škotom tijekom Pogbinog prvog boravka u Manchesteru.

“Nemam nikakvih problema s njim, a nikada ih nisam ni imao”, rekao je Francuz Thierry Henryju kada je opisivao svoj odnos sa Fergusonom.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Jedini problem je možda bio taj što sam želio igrati. Za njega je to možda bilo prerano, a za mene prekasno i to je to.”

Sa Sir Alex Fergusonom koji je kritikovao Pogbu davne 2012. godine – tvrdeći da mladić nije poštovao United svojim odlaskom u Juventus – tu je uvijek bilo nagađanja da je prgav odnos sa kultnim menadžerom igrao najveću ulogu u odluci Pogbe da napusti klub.

Kao što se ispostavilo, ipak, jedini sukob koji je doista imao s Fergusonom je oko dobivanja minutaže i pokazao je ono što je mogao učiniti.

“Ja ga poštujem, ja ću ga uvijek poštovati, a nadam se da ću ga opet vidjeti.”

“…Otišao sam, jer sam želio igrati i htio pokazati svijetu, htio sam pokazati Unitedu da sam bio spreman za igru, ja sam bio toliko motiviran.”

U to vrijeme, nekoliko navijača je imalo problema sa najuspješnijim menadžerom u klupskoj povijesti, jer nije dao razornom francuzu dovoljnu minutažu.

[su_euro_soccer_bonus]

Tijekom protekle četiri godine, međutim, Pogba je dokazao da je to bila jedna od najvećih greški Sir Alex Fergusona u njegovoj bogatoj karijeri.

Ipak, 23-godišnjak se vratio na Old Trafford i spreman je za svoju drugu utakmicu koju Manchester igra protiv Hull Cityja, jer je sinoć odigrao svoj debi protiv Southamptona.

Screenshot_13

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!