NaslovnicaVijestiPogba otkrio kakav je savjet dobio od Michaela Carricka

Pogba otkrio kakav je savjet dobio od Michaela Carricka

Paul Pogba govorio je o svom odnosu sa trenerom Uniteda Joseom Mourinhom, te o tome kakav je savjet dobio od Michaela Carricka.

Mourinho na Pogbu, koji je uz obeštećenje od rekordnih 105 milijuna eura iz Juventusa prešao u Manchester, nije računao koliko se očekivalo, a 25-godišnjak je tražio način da uđe pravi ritam.

Ipak, u pobjedi od 3:2 nad gradskim rivalom Manchester Cityjem, Pogba je briljirao i postigao dva gola, a sjajnu partiju pružio je i peoteklog vikenda u polufinalu FA Kupa protiv Tottenhama na Wembleyu.

[su_premierleague]

“Dobro je, veoma je dobro. Mourinho je menadžer, ja sam igrač. On nas trenira, ja igram”, istaknuo je Pogba u intervjuu za Sky Sports i dodao: “Vrlo sam sretan ovdje. Dajem najbolje od sebe za momčad i sretan sam jer smo u finalu FA Kupa. Želim završiti ovu sezonu kako treba.”

“Sjedenje na klupi nije nešto što mi se događalo u prošlosti i nije nešto na što sam navikao, ali svakom se to nekad mora dogoditi. to te čini jačim i čini da shvatiš da moraš raditi naporno, jer inače svašta može dogoditi.”

>> Loše vijesti za navijače Uniteda: Evo na koga Mou neće moći računati u finalu FA kupa

“Na mene je klupa imala pozitivan utjecaj. Kada prolaziš kroz to, moraš nastaviš raditi i vjerovati da ćeš iskoristiti priliku koju dobiješ “, rekao je Paul Pogba.

Francuz je govorio i o savjetima koje je primio od iskusnog Michaela Carricka.

[su_no1_for_tennis]

“Objasnio mi je koliko trčanje bez lopte može napraviti razliku na utakmici. To zovem ‘Lampardovo trčanje’. Michael ima iskustva, uvijek razgovara sa mnom i veoma mi pomaže. To se prvi put dogodilo dogodilo spontano na treningu. Kada vidi da bih nešto mogao učiniti bolje, on dođe i kaže mi to.”

Ponekad ja odem do njega i pitam ga: ‘da li vidiš nešto što bih mogao poboljšati?’, a on mi pomogne da to i popravim. Oni koji nisu na terenu neke stvari oni to vide iz druge perspektive, a njegova pomoć mi je vrlo važna “, zaključio je Pogba.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!