NaslovnicaVijestiPogba: Ovo je prava istina o sukobu sa Mourinhom

Pogba: Ovo je prava istina o sukobu sa Mourinhom

Paul Pogba, vezni igrač Manchester Uniteda, progovorio je o navodnom sukobu sa Mourinhom, te prokomentirao razlog selidbe na klupu u nekoliko utakmica.

Pošto je određeni vremenski period od početka 2018. godine proveo na klupi za rezervne igrače, nekadašnji nogometaš Juventusa vratio se u tim “crvenih vragova”, koji su slavili protiv Bournemoutha u Premier ligi (2:0) i Tottenhama u polufinalu FA Kupa (2:1).

Francuski nogometaš Paul Pogba opovrgava sukob s Jose Mourinhom, trenerom Manchester Uniteda, potvrđujući da je zadovoljan ulogom koju ima na Old Traffordu.

[su_no1_for_tennis]

“Nemam problema s Mourinhom, i mislim da nema ni on. Postavio me je za kapetana i dao mi veliku odgovornost u klubu poput Manchester Uniteda. On je trener, on donosi odluku, a ja sam igrač i ja sam ovdje da ih poštujem. Pokušavam učiniti sve od sebe i da dam svoje odgovore na terenu”, rekao je Pogba.

Sjajni igrač sredine terena je demantovao i navode medija na Otoku, koji su pisali da je, nezadovoljan statusom u ekipi, počeo da razmišlja o odlasku iz Uniteda.

>> Transfer glasine: Sane i Salah od naredne sezone u istom klubu, Wenger razmatra četiri opcije za nastavak karijere, Newcastle dovodi veliko pojačanje

>> Transfer glasine: Nogometaš Monaca odbio transfer u City, United želi dovesti talentovani ofanzivni duo, PSG nudi 50 miliona za Engleza

“Trener donosi najbolje odluke za momčad, a ne za pojedinca. Stavio me je na stranu, netko drugi je igrao, a jedini razlog za to bio je da je želio nešto drugo i igrač to mora prihvatiti. Da li Mourinho pravi tim na osnovu frizura nogometaša? Možda kada su u pitanju Lukaku i Fellaini”, našalio se Pogba i istaknuo da ne razmišlja o promjeni sredine.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Mediji su dugo spekulisali o razlozima navodnom sukoba, tvrdivši kako su tenzije između Portugalca i francuskog nogometaša dostigle vrhunac, te da je transfer Pogbe u ljetnom prijelaznom roku skoro sasvim izvijesan.

“U Manchester Unitedu sam, usredotočen sam samo na sadašnjost, FA kup i nadolazeće Svjetsko prvenstvo. Ne razmišljam o transferu ili slično”, rekao je Paul Pogba.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!