NaslovnicaVijestiKylian Mbappe ponovo pokazao svoju klasu: Nevjerojatna gesta prema najvjernijim fanovima na...

Kylian Mbappe ponovo pokazao svoju klasu: Nevjerojatna gesta prema najvjernijim fanovima na Instagramu!

Kylian Mbappe pokazao je svoju klasu na društvenim mrežama, obraćajući se jednom računu svojih obožavatelja nakon što su se vratili zbog zabrane pristupa Instagramu.

Kylian Mbappe ponovo

Mbappe je trenutno jedan od najpopularnijih nogometaša na svijetu. Brza pretraga Mbappea na Twitteru pokazat će vam koliko je računa posvećeno podršci Francuzu.

Jedan račun obožavatelja, sa kojim je 22-godišnjak ranije komunicirao na Instagramu, našao se pod zabranom na platformi nakon kršenja pravila o autorskim pravima.

Kad se račun vratio, izgubivši svojih 180.000 sljedbenika, PSG-ov napadač je stupio u kontakt i rekao “Dobrodošli nazad”, zaista otmjena gesta napadača.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Jurgen Klopp: Jako mi je žao, ispričavam se i suosjećam s...

0
Liverpool je doživio značajan udarac u svojim ambicijama osvajanja prvenstva. Na Goodison Parku, u gradskom derbiju, pretrpio je poraz od Evertona rezultatom 2:0. Liverpool...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!