NaslovnicaVijestiPOGBA "POLUDIO": Dosta mu je Manchestera i Mourinha! Francuz na izlaznim vratima...

POGBA “POLUDIO”: Dosta mu je Manchestera i Mourinha! Francuz na izlaznim vratima kluba jer želi…

Na mundialu u Rusiji sa svojom reprezentacijom veselio se naslovu Svjetskog prvaka, ali sada je Paul Pogba usmjerena na činjenicu da su mu potrebne neke promjene na klupskoj razini. U protekloj sezoni je bilo mnogo govora o sporu s trenerom Jose Mourinhom, a sada, je to još i razlog više zbog kojeg 25-godišnji veznjak želi napustiti Old Trafford.

POGBA "POLUDIO"

Istina je da je bilo mnogo govora o mogućem povratku u Juventus, ali Pogbu također navodno zanima igranje i za Barcelonu. Pogotovo sada, kada je direktor katalonskog kluba postao Ramon Planes, u svojstvu pomoćnika ima sportskog direktora Eric Abidal.

>> TRANSFER GLASINE: PSG ipak prodaje Neymara, Wenger dobio ponudu za nastavak karijere, West Ham kupuje reprezentativca Hrvatske

Činjenica je da je Planes u izvrsnim odnosima s Minom Raiolom, Pogbinim agentom. Potonji je boravio u katalonskoj prijestolnici prošlog tjedna, gdje je održao razgovore za neke od svojih igrača, među kojima je bio i Pogba.

[su_bet365_100bonus]

Francuz bi rado igrao za Barcelonu, vrijedi spomenuti i da tečno govori španjolski, no u svemu postoji još jedan problem. Preciznije, prilično veliki problem. Katalonci svakako žele oojačati sredinu ekipe, ipak su dali prednost trojici igrača. Prvi na listi je Eden Hazard, zatim je tu veznjak Ajaxa Frankie de Jong te Adrien Rabiot. Tek četvrti na listi želja nalazi se Pogba, jer Barcelona nije spremna ponuditi svotu novca koju traži United.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!