NaslovnicaVijestiPogba potpisao prvi dres

Pogba potpisao prvi dres

Prema pisanju medija s otoka, nakon tjedana špekulacija, čini se kako je transfer sagi došao kraj i kako će uskoro biti i službeno objavljeno da je Paul Pogba potpisao za Manchester United.

Pogba potpisao prvi dres

Dogovor je postignut te će visina transfera biti nevjerojatnih £112.ooo.ooo dok će Pogba tjedno zarađivati £290.000 odnosno 2.580.000kn tjedno!

Pogba se trenutno nalazi na odmoru u SAD-u gdje mu je prišao navijač Manchester Uniteda koji je na sebi nosio dres sa brojem 6, na kojem piše Pogba te ga zamolio da potpiše dres te da se slikaju na što je Paul Pogba i pristao. Ova fotografija proširila se društvenim mrežama brzinom munje, a jasno je da je ovo i više nego jasan znak da je transfer već realiziran te da se čeka pravi trenutak da se isti i objavi, ili da je isti pred samom realizacijom. Jasno je da Pogba ne sumnja u isti, jer u suprotnom sigurno nebi potpisivao dres.

Dok su sve druge kladionice davale koeficijent od svega 1,20 da će Pogba potpisati za Manchester United a kasnije istu okladu i blokirale te maknule iz ponude NetBet kladionica i dalje daje koeficijent 8,00 za to da će Pogba potpisati za Manchester United što je ogromna greška a samim tim i prilika.

Pogba Mancester United

Na 5€ uplaćenih na to da Pogba potpisuje za Manchester United dobivate čak 40€, a uz to u slučaju da Pogba do kraja prijelaznog roka ne potpiše za momčad Jose Mourinha, što trenutno zvući kao znanstvena fantastika, NetBet kladionica vraća ulog!

UPLATI BESPLATNU OKLADU

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!