NaslovnicaVijesti(VIDEO) Mbappe slučajno pogodio djevojku loptom u lice, njegova gesta nakon toga...

(VIDEO) Mbappe slučajno pogodio djevojku loptom u lice, njegova gesta nakon toga oduševila svijet

Nogometaši PSG-a u subotu su na gostovanju kod Strasbourga igrali neriješeno u 37. kolu Ligue 1, a konačan rezultat ovog susreta bio je 1:1. Tako je Parižanima i remi na ovom gostovanju bio dovoljan da osiguraju još jedan naslov prvaka u Francuskoj.
Iako nije postigao gol, Mbappe je privukao svu pažnju.

Na zagrijavanju prije utakmice, Francuz je slučajno pogodio loptom u lice djevojku na tribinama. Djevojci je počeo krvariti nos, a Mbappe je odmah pritrčao kako bi provjerio je li sve u redu. Zatim ju je odveo do liječničke službe, gdje su joj pomogli da zaustavi krvarenje.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon završetka utakmice Mbappe nije zaboravio djevojku pa je, dok su njegovi suigrači slavili još jedan naslov prvaka u Francuskoj, otišao do tribine. Prišao je djevojci, zagrlio je i kratko porazgovarao s njom i na kraju joj poklonio svoj dres.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!