NaslovnicaVijestiNEODLUČAN: Matthijs de Ligt ne želi u Barcelonu zbog jednog razloga, a...

NEODLUČAN: Matthijs de Ligt ne želi u Barcelonu zbog jednog razloga, a evo i kojeg!

Prema pisanju španjolskih i nizozemskih medija, defanzivac Ajaxa Matthijs de Ligt još uvijek nije donio odluku gdje želi nastaviti svoju karijeru, iako se u posljednjih nekoliko dana pojavilo dosta špekulacija kako je odlučio doći u Barcelonu.

De Ligt ne želi u Barcelonu

Naime, novine Mundo Deportivo danas su izvijestile kako još uvijek nije siguran u dolazak na Camp Nou jer je zabrinut zbog minutaže koju će imati sljedeće sezone, unatoč tome što mu je obećana jedna od ključnih uloga u timu Ernestea Valverdea.

Katalonci već imaju sjajan trio na toj poziciji centralnog defanzivca, Clementa Lengleta, Samuela Umtitija i Gerarda Piquea, te je to glavni razlog zbog kojeg je De Ligt zabrinut. On na stolu još ima ponude i Bayern Munchena, Paris Saint-Germaina i Juventusa, dok interes pokazuju i Liverpool i Manchester United.

Ajax je danas slavio u posljednjem kolu nizozemskog prvenstva na gostovanju kod Graafschapa rezultatom 4-1, te osvojio prvu titulu prvaka države u posljednjih pet godina. Pored toga, osvojili su i Kup Nizozemske. Međutim, De Ligt i brojni njegovi suigrači privukli su pažnju najvećih europskih klubova svojim nastupima u Ligi prvaka gdje ih je u polufinalu izbacio Tottenham Hotspur.

Barcelona je već u zimskom prelaznom roku dogovorila dolazak veznjaka Frenkieja de Jonga za čak 60 miliona eura, te mnogi smatraju kako će upravo zbog toga tamo otići i De Ligt. S druge strane, Liverpool ga planira upariti na poziciji centralnog defanzivca sa njegovim kolegom iz reprezentacije Virgilom van Dijkom.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!