NaslovnicaVijestiPogba: Veoma sam sretan zbog pobjede i pogotka

Pogba: Veoma sam sretan zbog pobjede i pogotka

Manchester United danas je sa lakoćom savladao Leicester City sa 4-1 u šestom kolu engleskog Premiershipa. United je ovom pobjedom prekinuo niz od dva poraza u Premiershipu, a u današnjoj utakmici već su na kraju prvog poluvremena imali vodstvo od 4-0, a utješni pogodak za Leicester postigao je Gray u 59. minuti.

paulpogbamanchesterunitedvleicestercity7y0125wjjt4l

Za United su pogađali redom Smalling, Mata, Rashford i Paul Pogba koji je upisao svoj prvijenac u Manchester Unitedu, a iazbran je i za igrača utakmice, a trener ‘Crvenih đavola’ Jose Mourinho posebno je zadovoljan njegovom partijom u današnjoj utakmici.

Pogba nije uspio postići pogodak ili upisati asistenciju u prvih pet utakmica Premiershipa, ali je danas napokon pogodio. Podsjetimo, Pogba je stigao iz Juventusa za čak 89 milijuna funti što je najskuplje pojačanje u istoriji nogometa.

Pogba je nakon kornera Daleya Blinda u 42. minuti nadskočio Christiana Fuchsa i pogodio za vodstvo od 4-0. Nakon utakmice, Paul Pogba je rekao je veoma sretan.

“Veoma sam sretan zbog pobjede i pogotka – nadam se da nije posljednji. Bili smo veoma fokusirani na igru. Znali smo da će biti teško ukoliko se ne potrudimo, što smo i uradili. Želimo da nastavimo ovim tempom.”, riječi su Paula Pogbe nakon današnje utakmice.

Manchester United će u sljedećoj utakmici Premiershipa igrati protiv pretposljednjeg Stoke Cityja koji je u šest kola upisao tek dva boda. Utakmica se igra sljedeću nedelju.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!