NaslovnicaVijestiPogba vrijedi više od 100 milijuna eura, tvrdi Pirlo

Pogba vrijedi više od 100 milijuna eura, tvrdi Pirlo

Pogba vrijedi više od 100 milijuna eura, tvrdi Pirlo. Iskusni veznjak, koji je prethodno igrao zajedno sa Pogbom na klupskom nivou, smatra da će naknada od 100 miliona eura da iskuša Juve i mogao bi da pusti Francuza.

Pogba vrijedi

Juventusova zvijezda Paul Pogba bi postavio svjetski rekord u transferima ukoliko bi neko poslao ovu ponudu, a Stara dama je prihvatila.

23-godišnji francuski reprezentativac je vrlo tražen na transfer tržištu, nakon nekoliko impresivnih sezona sa italijanskim gigantima.

On je povezan sa brojnim klubovima, ali njegov agent Mino Raiola je rekao da je Pogba spreman da potpiše novi ugovor.

Pirlo smatra da će klubovi koji žele Pogbu će morati platiti više od 100 milijuna eura, što je ista naknada koju je Real Madrid platio Tottenhamu za Gareth Bale-a u 2013. godini.

“Naravno, Juventus će željeti da ga zadrži”, rekao je The Mirror.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Ali ponekad možete dobiti naknadu za transfer od koje možete obnoviti cijeli tim.”

“U njegovim godinama, možete izgraditi tim oko njega u narednih nekoliko godina. Ako on odluči da ode, onda mislim da će to biti svjetski rekord.”

Pirlo je igrao sa Pogbom u Juventusu prije nego što je veteran potpisao za New York prošle godine.

36-godišnjak je bio pun hvale za svog bivšeg timskog kolegu, rekavši: “Ja sam igrao sa nekim velikim mladim igračima, ali Pogba je bio najbolji mladi igrač kojeg sam ikada vidio.”

“Vidjeli smo iz njegovog prvog treninga sa Juventusom da je bio poseban. Došlo je do nevjerice među većim igračim i bilo mu je dozvoljeno da ode iz Manchester Uniteda.”

“Od tada se razvio fizički i kao igrač. Za mene je sada najkompletniji centralni vezni igrač na svijetu.”

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!