NaslovnicaVijestiTransfer glasine: PSG dovodi nogometaša Juventusa, katastrofalne vijesti za Paula Pogbu, Timo...

Transfer glasine: PSG dovodi nogometaša Juventusa, katastrofalne vijesti za Paula Pogbu, Timo Werner otkrio planove za nastavak karijere

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Paris Saint-Germain se pridružio utrci za potpis beka Juventusa Alexa Sandra, javlja Telefoot. Reprezentativac Brazila vrlo je blizu odlaska iz Torina na ljeto ove godine, a Manchester United i Chelsea su među onima koji su navodno zainteresirani. No, PSG je sada ušao u utrku kako bi zamijenio Layvina Kurzawu, koji će vjerojatno biti prodan ovog ljeta.

>> Scholes poslije poraza od Seville: Treba da ga sklone iz prvog tima!

Zvijezde Reala Sergio Ramos i Cristiano Ronaldo pokušavaju uvjeriti predsjednika Real Madrida Florentina Perez da ne kupuje Paul Pogbu, javlja Don Balon. Pogba je vrlo blizu odlaska iz Manchestera, zbog njegove loše forme u zadnjih nekoliko utakmica je presjedio na klupi, a kako sada stvari stoje, niko od većih klubova ga ne želi u svojim redovima.

[su_champions_league]

Napadač RB Leipziga Timo Werner je rekao kako će “definitivno” ostati u ovom Bundesligašu najmanje još jednu sezonu. 22-godišnjak je na meti Manchester Uniteda, Liverpoola, Real Madrida i Bayern Munchena čiju je pozornost privukao svojim nastupima tijekom posljednjih nekoliko sezona, ali sada je rekao da još nije spreman za transfer.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!