NaslovnicaVijesti(VIDEO) Vratar nije imao šanse: Pogledajte fantastičan gol Messija na treningu Barcelone!

(VIDEO) Vratar nije imao šanse: Pogledajte fantastičan gol Messija na treningu Barcelone!

U jučerašnjem treningu za Barcelonu, superzvijezda Lionel Messi nije pokazao znakove usporavanja nakon tromjesečne pauze zbog pandemije koronavirusa, postigavši nevjerojatan gol.

Pogledajte fantastičan

Šesterostruki pobjednik Zlatne lopte primio je loptu na rubu kaznenog prostora, a Messi je pokazao svoju majstorsku vještinu sa lobom u strašnji dio mreže.

Vratar je pokušao obraniti, ali napori su bili beznadežni. Pogledajte veličanstveni gol u nastavku:

Barcelona se ovog vikenda vraća u akciju protiv kandidata za ispadanje Mallorce. Messiju su potrebna tri boda kako bi povećali svoje šanse za osvajanje naslova u La Ligi ove sezone. Koeficijent na pobjedu Barcelone u bet365 kladionici iznosi 1.28, što je ogromna kvota, s obzirom da nema manipulativnih troškova i poreza na dobitak.

Ovaj koeficijent bi u lokalnoj kladionici bio mnogo manji nakon obračunavanja poreza, kojeg nema na online kladionicama, što je velika prednost.

KLADI SE BEZ POREZA

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!