NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako je osiguranje tražilo od navijača Liverpoola da skloni palestinsku...

(VIDEO) Pogledajte kako je osiguranje tražilo od navijača Liverpoola da skloni palestinsku zastavu

Zaštitar je prišao navijaču Redsa na utakmici Liverpoola protiv Nottingham Foresta i zamolio ga da ukloni palestinsku zastavu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Navijač kluba Anfield donio je palestinsku zastavu na utakmicu kako bi ih podržao u ratu protiv Izraela, ali su ga zaštitari zamolili da je skloni.

“Mogu li vas zamoliti da spustite ovu zastavu, molim vas?”, pitao je član osiguranja navijača Liverpoola i kasnije objasnio zašto je to tražio.

“Zbog kluba, nisam politički aktivan na bilo koji način i u suštini se slažem s tobom. Ipak, od nas je zatraženo da spustis zastavu ukoliko nemaš ništa protiv. Hvala ti puno, cijenim tvoju pomoć”, dodao je.

“Zbog kluba nisam politički aktivan ni na koji način i u biti se slažem s vama. No, zamoljeni smo da spustimo zastavu ako nemate ništa protiv. Hvala vam puno, cijenim vašu pomoć”, rekao je zaštitar.

Podsjetimo, čelništvo Premiershipa zabranilo je isticanje zastava Izraela i Palestine na njihovim utakmicama, a zbog toga je osiguranje zatražilo od navijača da ukloni spomenutu zastavu.

Dodajmo da je Liverpool slavio rezultatom 3:0, a u listu strijelaca upisali su se Diogo Jota, Darwin Nunez i Mohamed Salah. Redsi su trenutno četvrti na tabeli Premiershipa sa 23 boda, tri manje od vodećeg Tottenhama.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!