NaslovnicaVijestiDA LI JE OVO PAMETAN POTEZ ARSENALA? Pogledajte koliko moraju platiti za...

DA LI JE OVO PAMETAN POTEZ ARSENALA? Pogledajte koliko moraju platiti za jednogodišnju posudbu Dani Ceballosa!

Španjolac je u četvrtak potpisao ugovor o dugogodišnjoj posudbi sa Topnicima. Arsenal je u četvrtak završio potpisivanje veznog igrača Real Madrida, Dani Ceballosa.

PAMETAN POTEZ ARSENALA

22-godišnjak, koji ima šest utakmica za Španjolsku i koji je pomogao U21 timu na Euru 2019 uspjehu ovog ljeta, provest će godinu dana u sjevernom Londonu nakon što je pristao na privremeni prelazak na stadion Emirates.

Emery djeluje sa ograničenim proračunom ovog ljeta, ali se tvrdi da su Topnici platili nevjerojatnih 15 milijuna funti kako bi posudili Ceballosa ove sezone, tvrdi The Sun.

On je visoko cijenjen na Bernabeu i napravio je 23 nastupa u La Ligi tijekom sezone 2018/19 i shvaća da u ugovoru nema mogućnosti da ovaj transfer naprave stalnim.

Ajax – PSV: Najava finala nizozemskog Super kupa!

Taj transfer se očekivao, ali trener Arsenala Unai Emery je malo sumnjao u dogovor nakon što je Realov Marco Asensio pretrpio ozbiljnu ozljedu koljena u prijateljskoj utakmici ranije ovog tjedna.

“Uzbuđeni smo što nam se Dani pridružio”, rekao je Emery u najavi ovog transfera.

“On je talentirani igrač sa velikim tehničkim sposobnostima, kreativnošću i preciznošću.”

Ceballos je bio drugi pojačanje Arsenala na ljeto, nakon što je 18-godišnji napadač Gabriel Martinelli iz Ituana stigao u London.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!