NaslovnicaVijestiPogledajte kome je Manchester United nudio mjesto trenera prije Van Gaala

Pogledajte kome je Manchester United nudio mjesto trenera prije Van Gaala

Pogledajte kome je Manchester United nudio mjesto trenera prije Van Gaala. Diego Simeoneu je ponuđen posao u Manchester Unitedu prije nego što je imenovan Louis van Gaal.

Pogledajte kome je Manchester United nudio mjesto trenera

Talijanski super agent Vincenzo Morabito tvrdi da je trener Atletico Madrida odbio priliku da se preseli na Old Trafford.

United je zatim ponudio posao Nizozemcu, Van Gaalu koji je potpisao trogodišnji ugovor i zamijenio Davida Moyesa.

Morabito je za talijanski list Corriere dello Sport rekao: “U proljeće 2014. godine, United me kontaktirao i rekli su mi da su izabrali Simeonea da preuzme klub od Moyesa.”

“Pozvao sam Nataliju, njegovog agenta i sestru, da organizuje sastanak u Madridu. Kada smo stigli, Natalija nas je pozdravila u hotelu.”

“Simeone nije bio prisutan, jer je imao revanš polufinala Lige prvaka, a i dalje je pokušavao da osvoji La Ligu.”

“On nije želio nikakve špekulacije. United je ostavio ponudu na stolu za koju je trebalo da se odgovori kroz deset dana. Diego je rekao ne.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Diego Pablo Simeone (Buenos Aires, 28. travnja 1970.) je bivši argentinski nogometni reprezentativac i trenutačni trener španjolskog Atlética iz Madrida. Igrao je na poziciji zadnjeg veznog igrača. Kroz karijeru je nastupao za sedam klubova Vélez Sársfield, A.C. Pisa, Sevilla, Inter, Lazio, Racing Club i u dva navrata za Atlético Madrid.

Diego je kao igrač osvojio s Atlético Madridom prvenstvo 1996. i nacionalni kup iste sezone, s talijanskim Interom je 1998. osvojio Kup UEFA, dok je s Laziom osvojio 1999. UEFA Superkup, a 2000. osvojio talijansku Serie A, nacionalni kup i talijanski superkup.

Za Argentinu je odigrao 106 utakmica i postigao 11 pogodaka. S Argentinom je osvojio dva puta Copa Américu 1991. i 1993., te je osvojio FIFA Konfederacijski kup 1992. godine.

Diego Simeone počeo je trenersku karijeru 2006. godine u Racingu da bi je nastavio u Estudiantesu, River Plateu, San Lorenzu i Cataniji. Trenutačno je trener u Atlético Madridu.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!