NaslovnicaVijestiPogledajte sjajan doček Dragi Ćosiću u njegovom Tesliću!

Pogledajte sjajan doček Dragi Ćosiću u njegovom Tesliću!

Nakon srebra na SP, hrvatskim nogometaši veličanstveno su dočekani u svojim rodnim krajevima, a mjesec dana nakon finala, priređen je doček Dragi Ćosiću, legendarnom komentatoru HRT-a, u njegovom Tesliću.

doček Dragi Ćosiću

Hrvatska i okolica dostojno su dočekali srebrne nogometaše i izbornika Dalića. Slavilo se od Zadra, Splita, sve do Zagreba, Slavonskog Broda i Donjeg Miholjca. No, još jedna osoba zaslužila je isto veličanstven doček.

Radi se o čovjeku koji je sve vrijeme bio uz Vatrene u Rusiji, te komentirao sve utakmice hrvatske reprezentacije, i koji je svojim komentarima ‘začinio’ veliki uspjeh Hrvatske – Drago Ćosić, legendarni komentator HRT-a, koji je proglašen za najboljeg novinara u 2016. godini.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Njegov rodni Teslić u Bosni i Hercegovini, spremio je doček i za legendarnog komentatora, a ovaj nije skrivao oduševljenje i sreću.

“Dobra večer, začepite uši, sad ću biti prost: J*bote, koliko nas ima!”, rekao je Ćosić pa nastavio: ”Baš vas je lijepo i divno vidjeti, hvala Bogu na ovoj prekrasnoj tradiciji da se družimo, da se naša djeca upoznaju, razmjenjuju adrese, Facebookove, Instagrame i sva moguća pomagala. Da otkrivamo dijelove svijeta i da svi zajedno širimo dobru energiju i vibru. Uživajte se i veselite se, bit ćemo tu naravno cijelu večer.“

Za kraj je legendarni komentator ponovio onaj čuveni usklik kao i poslije svake drame izvođenja jedanaesteraca u Rusiji: „Rakiiiiitiiić!“, na oduševljenje svih prisutnih.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!