NaslovnicaVijesti Pogledajte kako je Antonio Conte dočekao svoje novo pojačanje: Lukaku dobio...

[VIDEO] Pogledajte kako je Antonio Conte dočekao svoje novo pojačanje: Lukaku dobio Icardijev broj – što će se dogoditi sa Argentincem?

Prelazak Romelu Lukakua u Inter je potvrđen jučer, kada je Belgijanac odletio u Italiju sa svojim agentom i završio transfer od 74 milijuna funti.

Antonio Conte dočekao

Kako je napomenuo BBC Sort, 26-godišnjak je potpisao petogodišnji ugovor sa talijanskim divovima nakon dogovora o naknadi, čime je okončao dvogodišnji boravak na Old Traffordu nakon teške sezone prošle godine i ljeta ispunjenog špekulacijama o njegovoj budućnosti.

Sada će se upustiti u novi izazov u Italiji, jer se nada da će voditi liniju Nerazzurra i u Seriji A i u Ligi prvaka, a sudeći po videu ispod, s pravom možemo reći da je Antonio Conte presretan što je doveo svoju glavnu metu.

Potvrđena je i ogromna odluka iz Intera, jer su najavili da će Lukaku ove sezone nositi dres broj 9, čime će oduzeti broj Mauro Icardiju, čiji se problemi nastavljaju na San Siru nakon što je izgubio kapetansku traku u drugoj polovici prošle godine.

Vrijeme će reći hoće li to signalizirati odlazak Argentinca ili će ostati kao pomoćnik za Lukakua, ali s obzirom na sva događanja oko Icardija, teško da će on dobiti svoj status nazad, osim ako ljetno pojačanje ne pretrpi ozljedu ili ozbiljan gubitak forme.

Za sada će se Inter usredotočiti na pomaganje Lukakuu i pronalaženju njegove najbolje forme.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!