NaslovnicaVijestiPogledajte šta su zvijezde Reala poručili Lewandowskom

Pogledajte šta su zvijezde Reala poručili Lewandowskom

Pogledajte šta su zvijezde Reala poručili Lewandowskom! Ramos i Ronaldo su nakon završetka povratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka Lewandowskom poručili da na ljeto potpiše za Real Madrid.

šta su zvijezde Reala poručili Lewandowskom

Poljski napadač bio je jedan od trojice nogometaša Bayerna koji su nakon poraza od Real Madrida u četrvrtfinalu Lige prvaka protiv Real Madrida ušli u svlačionicu u kojoj se nalazila sudijska trojka, te su zahtijevali da im objasni njegovo katastrofalno sudjenje te večeri. Na kraju su morali reagovati čak i policajci.

>> DA LI JE TO KRAJ KARIJERE ZA JEDNOG OD NAJBOLJIH?

Nakon toga su kapiten Ramos i najveća zvijezda Reala Ronaldo, prišli Lewandowskom te mu otvoreno poručili da se na ljeto pridruži kraljevskom klubu.  Odnose na relaciji Lewandowski – Real Madrid, poboljšao je i predsjednik Reala Fiorentino Perez, koji je Lewandowskog pitao za ženu i djecu.

[su_bet365_live_koeficijenti]

 

U Realu su tako postavili temelje kada je u pitanju transfer Lewandowskog, koji je u ovoj sezoni u Bundesligi postigao 26. a u Ligi prvaka 8. golova, de bi zasigurno imao mjesto u prvih 11 Real Madrida.

“Poljak nije isključio tu mogućnost”
Kako prenosi španski list AS, Lewandowski nije isključio mogućnost da na ljeto promjeni sredinu, te potpiše za Real Madrid. Lewandowski je u decembru produžio ugovor sa Bayernom te je postao najplaćeniji igrač Bundeslige. Njegova plata narasla je sa 8 na 15 miliona, uz bonuse do 18 miliona eura na godinu. U Realu mu svakako mogu ponuditi istu ili čak i veću platu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!