NaslovnicaVijestiPojačanje od 60 milijuna funti stiže na Stamford Bridge?

Pojačanje od 60 milijuna funti stiže na Stamford Bridge?

Chelsea je spreman potrošiti velike novce da pomogne svom menadžeru. Plavci su navodno spremni da daju podršku svom menadžeru koji je pod pritiskom i da mu dadnu novac koji je potreban da poboljša momčad u ovom mjesecu.

Pojačanje od 60

Prema pisanju Daily Mirora, Chelsea će se vjerojatno vratiti krenuti po Juventusovog lijevog beka Alexa Sandra do kraja ovog mjeseca kao dio njihove ponude za obnovu momčadi nakon razočaravajuće prve polovine sezone.

Izvješće samo spominje Sandra kao vjerodostojno pojačanje, sugerirajući da je Brazilac najveći prioritet za Contea, čija je ekipa bila povezana sa njim nekoliko puta tijekom ljeta.

[su_no1forfootball]

Bez obzira na tu kvalitetu koju ima Marcos Alonso, Chelsea želi da ima više mogućnosti rotiranja u svakom području terena, nakon što su se borili sa ozljedama zbog intenzivnijeg rasporeda ove sezone.

Daily Mail je prošlog mjeseca tvrdio da će Chelsea vjerojatno ponuditi 60 milijuna funti kako bi ponovo pokušao potpisati Sandra, koji ima nos za obranu i napad što bi moglo napraviti veliku razliku u ekipi Plavaca.

26-godišnjak je idealan za igranje Conteove 3-4-3 formacije i sigurno neće biti jeftin, jer je Juventus ranije odbio bilo kakav interes za njega, navodi se u izvješću Independenta.

[su_live_koeficijenti]

Ipak, Chelseaju očito treba više ulaganja nakon frustrirajućeg ljeta i prve polovine sezone, kada je došlo do neuvjerljivih pojačanja, dok su velika imena poput Diega Coste i Nemanje Matića otišli.

Chelsea je prošle sezone imao koristi od toga što njihova momčad nije bila u Europskim natjecanjima i mnogo lakše im je bilo osvojiti Premier ligu zbog toga, no Talijan vjerojatno neće ponoviti taj uspjeh na temelju njegovog tima u ovoj godini, jer kako stvari stoje, Cityja nitko neće moći da stigne, iako je United malo smanjio tu razliku, no ostaje nam da vidimo do kraja što će se dešavati. Bit će to jedna zanimljiva završnica sezone 2017/18 u Premier ligi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!