NaslovnicaVijestiSUZE U SVLAČIONICI: Evo kakav je poklon dobio Mbappe od saigrača

SUZE U SVLAČIONICI: Evo kakav je poklon dobio Mbappe od saigrača

Kylian Mbappe od kako je došao u PSG, starije kolege ga redovno zezaju sa raznim šalama. Mbappe od saigrača je ovoga puta dobio novi poklon.

Mbappe od saigrača

Mbappe je skoro pa svaki dan na meti svojih starijih kolega, koji mu svaki dan nešto novo prirede, ovog puta ga je odlučio iznenaditi Thiago Silva.

Naime, Sila mu je dao kutiju sa poznatom markom Dior, međutim u kutiji nije bilo ništa što bi se povezalo s tom markom, već je bila maska iz crtanog filma Nindža kornjače.

Mladom Mbappeu često govore u PSG-u kako ih podsjeća na Donatella, te je Brazilac Silva odlučio da se našali sa mladim kolegom na taj način.

Poklon koji je izazovao veliki smijeh u svlačionici PSG-a, te nije bilo nogometaša koji se nije mogao ne nasmijati zbog ovog poklona.

[su_basketball_live_koeficijenti]

https://www.instagram.com/p/BbxC_TgFOTc/?tagged=thiagosilva

PSG večeras igra utakmicu u okviru Lige prvaka protiv Celtica, a situacija u PSG se malo popravlja.

Prije par dana interenet je preplavile vijesti kako će Neymar uskoro napustiti PSG, ali Brazilac je sve to demantovao, te je rekao da je sretan tu gdje trenutno jeste.

Sada je Neymar dobio priliku da bude ‘glavni’ u ekipi pišu mediji iz Španije. U posljednje vrijeme dosta se pričalo o njegovom odlasku iz PSG-a, jer se nije slagao sa trenerom, Neymar je najavio velike stvari kako u reprezentaciji, tako i u klubu.

“Hoću da osvojim Ligu prvaka sa PSG-om, a onda da dođem do zlata na Svjetskom prvenstvu. To su moji najveći snovi, a nakon to, možda se i oženim”, rekao je Neymar.

[su_live_koeficijenti_v2]

Dosta se pričalo da će Neymar otići iz PSG, ali se on nije složio s tim, pa je iskoristio priliku da demantuje sve špekulacije o napuštanju PSG-a.

“Ovo je predivan grad, ovdje su me svi divno primili, stvarno sam sretan što sam ovdje”, tvrdi Brazilac Neymar!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!