NaslovnicaVijestiPolicija privela 36 osoba nakon derbija

Policija privela 36 osoba nakon derbija

Splitska policija privela je prije, za vrijeme i nakon nogometne utakmice Hajduk – Dinamo ukupno 36 osoba, a pronađeno je i oduzeto 184 komada pirotehničkih sredstava, priopćila je Splitsko-dalmatinska policijska uprava.

policija

Kako je prenijela policija, te osobe privedene su zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i ostalih prekršaja, prenijela je agencija Hina.

U prvom poluvremenu utakmice navijači Hajduka istakli su transparente na kojima je pisalo “Torcida protiv yugo lige”.

Kako je prenijela regionalna TV N1 Poljudom se orilo “Ubij Srbina”, “Srbe na vrbe”, “Vukovar, Vukovar” i “Za dom spremni”, dok su momci na sjeveru mahali zastavama HOS-a.

Zbog diskriminacijskih ispada i poziva na nasilje, Hajduku prijeti nova teška kazna HNS-a, naveli su hrvatski mediji.

U jučerašnjem derbiju na Poljudu, Dinamo je slavio minimalnim rezultatom, i to pogotkom El Arbi Soudanija u trećem minutu sudačke nadoknade. U poslednjih 13 okršaja u Splitu, Hajduk je slavio samo dva puta, a u poslednjih 29 međusobnih okršaja, tek dva puta! Dinamo je u tom razdoblju slavio čak 18 puta, uz osam remija.

Nakon završenog jesenjeg dijela, Dinamo je ostao na šest bodova zaostatka za prvoplasiranom Rijekom, dok je Hajduk skliznuo na četvrto, sa bodom manje od Osijeka na trećem, te čak 12 manje od vodeće Rijeke.

Proljećni dio prvenstva nastavlja se 18. februara, Dinamo dočekuje Slaven Belupo na Maksimiru, dok Hajduk gostuje gradskom rivalu RNK Splitu.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!