NaslovnicaVijestiPolicija smirivala nerede u Torinu

Policija smirivala nerede u Torinu

Talijanska policija intervenisala je u Torinu, kako bi spriječila incidente između navijača Juventusa i Dinama.

policija

Policija u Torinu morala je danas intervenirati kako bi smirila hrvatske huligane koji su doputovali u grad na utakmicu domaćeg Juventusa i zagrebačkog Dinama u Ligi prvaka, prenijeli su talijanski mediji.

Oko 200 gostujućih navijača nalazilo se u centru grada, gdje su pili alkohol. Torinska policija pojačale je snage koje su čuvale trg s gostujućim navijačima, a onda ih je oko dva sata prije početka meča preusmjerila na stadion.

Kada su došli do stadiona, oko 200 huligana je probalo probiti policijski kordon i suoči se s domaćom publikom, bacajući petarde. Policija je upotrijebila suzavac i vodene topove da ih smiri. Nakon toga su dva policijska helikoptera nadletala iznad stadiona i snimala situaciju.

Corriere dello Sport je naveo da se policija u Torinu plaši nereda i tučnjave između domaćih i stranih huligana, ali i unutarnjih obračuna hrvatske skupine, u kojoj se, kako je navedeno, dvije struje bore za prevlast.

Hrvatska agencija HINA navela je da se očekuje oko 1.000 navijača zagrebačke momčadi na utakmici.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!