NaslovnicaVijestiPoludjeli su za njim: Bio je velika nada, ozljede su mu usporile...

Poludjeli su za njim: Bio je velika nada, ozljede su mu usporile karijeru, ali on se vratio!

2016. je godina i sulude špekulacije su započele.

OIR_resizer

Sjećate li se Hatema Ben Arfe? Bivši veznjak Newcastlea i Hull Cityja u Premier ligi je igrao pet godina, no prošle sezone njegov ugovor je istekao.

Prije godinu dana, Francuz je potpisao za Nice te rekao kako tamo postoje osobe koje mu vjeruju, koje ga ne osuđuju na press konferencijama.

Otkada se vratio u domovinu, Ben Arfa je postigao sedam golova u 18 ligaških nastupa. Sjajnim igrama zaradio je poziv u reprezentaciju Francuske. Ponovno se pokazao te se čini kako su veliki klubovi zapeli za njega. Ako je vjerovati riječima njegovog menadžera, tako je.

Njegov menadžer Claude Puel rekao je kako bi ga Real Madrid želio vidjeti u svojim redovima.

“Nisam iznenađen što ga traže veliki klubovi poput Real Madrida. Hatem je postao važna karija kluba, baš kao i Mathieu Bodmer kada je iz PSG-a došao kod nas.”

“Ne slažem se s onima koji kažu da Hatem mora biti u malom klubu kako bi bio dobar. Nadam se da iduće sezone više neće igrati u Nici.”

“Vrlo je konzistentan i naporno radi”, dodao je Claude Puel.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!