NaslovnicaVijestiPolufinale Lige prvaka: Evo kako će Bayern Munich izgledati protiv Real Madrida...

Polufinale Lige prvaka: Evo kako će Bayern Munich izgledati protiv Real Madrida u utorak

Bayern Munchen je na putu za Madrid kako bi se suočili sa Real Madridom u drugoj utakmici polufinala Lige prvaka, koja se igra u utorak u 20:45h. U prošloj utakmici je bilo 2-1 za Real Madrid, dok će Bayern Munchen morati da ganja jedan gol zaostatka.

Polufinale Lige prvaka

Njemačka ekipa je objavila svoj popis momčadi za utakmicu:

Vratar: Ulreich, Starke i Früchtl.

Braniči: Süle, Hummels, Rafinha, Bernat, Mai, Alaba i Kimmich.

[su_watch_live_football]

Veznjaci: Thiago, Javi Martínez, James, Rudy, Shabani, Tolisso i Dorsch.

Napadači: Wagner, Ribéry, Lewandowski i Müller.

Krilni igrač Arjen Robben neće biti dostupan nakon ozljede koju je zadobio tijekom prve utakmice. Dobra vijest za Jupp Heynckessa je da se branič David Alaba kako stvari stoje vraća na teren i spreman je da zaigra.

Real Madrid ima prednost od 2-1 u ukupnom rezultatu u ovom trenutku, što znači da bi im bilo koja pobjeda ili remi rezervirali kartu za finale u Kijevu. Ipak, Bayern će se sigurno pokušati vratiti iz svog trenutnog deficita i Zidaneova momčad će morati da bude usredotočena ako žele proći dalje, a vjerujemo da to svaki klub želi, pogotovo u ovoj fazi natjecanja.

Bayern Munich je ovo natjecanje osvojio tri puta zaredom, ali to je bilo davne ’74, 75 i 76. godine. Dok su također trofej Lige prvaka osvojili 2001 i 2013. godine.

[su_champions_league]

Na drugoj strani Real Madrid je ovo natjecanje osvojio 12 puta i oni su jedan od najgrofejnijih klubova u Ligi prvaka. Ovo će sigurno biti jedna odlična utakmica za gledanje, vjerojatno najbolja utakmica za sve neutralce, dok će navijači Bayerna grickati nokte tijekom cijele utakmice, ukoliko njihovi igrači ne urade nešto povodom toga.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!