NaslovnicaVijestiPolufinale Lige prvaka: Sve što trebate znati o ždrijebu

Polufinale Lige prvaka: Sve što trebate znati o ždrijebu

Nakon nevjerojatne sezone u Ligi prvaka, samo četiri momčadi ostaju u najboljoj klupskoj konkurenciji u Europi. Roma, Liverpool, Real Madrid i Bayern će u petak popodne sastanti svoje protivnike.

Polufinale Lige prvaka

Ključni detalji koje trebate znati su:

KADA JE ŽDRIJEB?

Ždrijeb polufinala Lige prvaka, kao i uvijek, održat će se u petak u sjedištu UEFA-e u Nyonu. Svečanost će početi u 13 sati, nakon čega će slijediti ždrijeb polufinala Europske lige.

NAGRADNA IGRA NA FORUMU: Osvojite nagrade i do 50€ potpuno besplatno!

KOJI KLUBOVI UČESTVUJU?

Bayern Munich (GER)
Liverpool (ENG)
Real Madrid (ESP)
AS Roma (ITA)

POSTOJE LI POSEBNA PRAVILA?

Ne. Kao i kod svakog polufinala, ždrijeb je potpuno otvoren – nema nosećih timova i nema zabrane igranja sa klubom iz iste zemlje (iako su sve četiri ekipe iz različitih zemalja).

Ekipa koja bude izvučena prva u obje utakmice polufinala, će prvu utakmicu igrati kod kuće.

[su_bonus]

KADA SE IGRAJU UTAKMICE?

Timovi će imati sljedeći tjedan odmor od europskih natjecanja, dok će se utakmice polufinala igrati za samo dva tjedna.

Prva utakmica se igra u utorak 24. i srijedu 25. travnja, dok će se druge utakmice igrati u utorak 1. i srijedu 2. svibnja.

Točan raspored će biti potvrđen u poslijepodnevnim satima, ali utakmica koja se bude igrala u utorak 24. travnja, će ponovo biti igrana u srijedu 2. svibnja i obrnuto.

ŠTO JE SLJEDEĆE?

Nakon što se utakmice završe, postoji još jedan ždrijeb za finale, ali to će biti jednostavno odlučivanje o ‘domaćoj’ ekipi iz administrativnih razloga. Ali nitko se ne treba brinuti za to…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!