NaslovnicaVijestiPonuda od 400 milijuna eura za Lionel Messija stiže u siječnju

Ponuda od 400 milijuna eura za Lionel Messija stiže u siječnju

Ponuda od 400 milijuna eura za Lionel Messija stiže u siječnju. Sa sigurnošću možemo reći da je to bilo jedno vrlo zanimljivo ljeto za Barcelonu na tržištu transfera.

Ponuda od 400

Klub je bio upleten u Neymarovu sagu koja je na kraju završila njegovim odlaskomu PSG za 222 milijuna eura.

Tada je hijerarhija Blaugrane očajnički pokušavala da zamijeni bivšeg igrača Santosa i jedan igrač se cijelo vrijeme spominjao, a to je Liverpoolov Philippe Coutinho.

Na kraju, Barca se morala okrenuti ka Ousmane Dembeleu i Gerardu Deulofeu iz Borussije Dortmunda, međutim, Dembele se ozlijedio na početku sezone.

[su_no1forfootball]

Poztivna stvar koja se desila španjolskim divovima u ljeto ove godine je ta da je Lionel Messi potpisao ugovor do 2021. godine.

Ali, u kasnije kaosu, otkriveno je da argentinska zvijezda zapravo nije potpisao novi ugovor.

Klub ostaje čvrsto pri tvrdnjama da je situacija pod kontrolom, ali je jednostavna činjenica da je Messijev ugovor pred kraju.

Postoji jedna momčad koja je spremna da pošalje ponudu za Messija u siječnju, a to je Pep Guardiola i Manchester City.

Oni su uvijek bili povezani sa senzacionalnim Messijem, a sada se spremaju napraviti smiješnu ponudu.

Prema španjolskim novinama AS-u, Građani su spremni poslati ponudu od 400 milijuna eura kako bi ga doveli na početku nove godine.

Cijena bi gotovo udvostručila Neymarovu rekodnu ponudu i bila bi za igrača koji bi mogao tehnički otići u besplatnom transferu sljedećeg ljeta.

[su_premierleague]

Čini se da je sve toliko daleko, premda, uzevši u obzir Cityjevu neozbiljnu potrošnju pod vladavinom Šejh Mansoura.

U istom izvješću je također rečeno da je Messi sretan životom u Barceloni, i da njegova obitelj ne bi htjela krenuti u Englesku.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!