NaslovnicaVijestiPonudili mu posao menadžera: Prvo smo tražili Giggsa, ali on nas je...

Ponudili mu posao menadžera: Prvo smo tražili Giggsa, ali on nas je odbio

Ponudili mu posao menadžera, a on to glatko odbio. Da li je moguće da je Giggs toliko odan Van Gaalu? Ne, nije. Glavni razlog zašto nije otišao je odanost klubu sa Old Trafforda. Giggs je pozvan od strane vlasnika Valencie, Peter Lim-a, ali on nije htio taj posao i rekao je da je sretan sa uslovima njegovog sadašnjeg posla kao asistenta Louis van Gaala.

Ponudili mu posao menadžera

Valencia je pokušala namamiti Ryan Giggsa u Španjolsku prije nego što su zaposlili Gary Neviile-a, ali legenda Manchester Uniteda vjeruje da je on sljedeći na redu da preuzme poziciju menadžera na Old Traffordu.

Giggs je bio u užem izboru za zamjenu Nuno Espirito Santo-e i prozvan je od strane vlasnika Valencije. Članovi odbora su razmatrali dvije opcije, Giggsa kao prvu, gdje su prvobitno htjeli da vide da li je Ryan dostupan da popuni mjesto menadžera. No to nije bio slučaj ovdje i oni su se odlučili za Gary Neville-a.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Izvori bliski Giggsu kažu da nije imao konkretan dokaz da će dobiti taj posao u Valenciji. S toga se odlučio ostati na klupi i navodno mu je rečeno da će on biti naredni trener ukoliko Van Gaal podbaci, što nije daleko od ispunjenja. Giggs je United vodio četiri utakmice poslije otpuštanja Davida Moyesa i iskreno se nada da je on sljedeći čovjek za taj posao.

Mnogi navijači su frustrirani zbog načina vođenja i rješavanja problema Louisa van Gaala i nisu sigurni u kojem smjeru vodi ova taktika koju koristi holanđanin. Pa čak se i Giggs u potpunosti ne slaže sa Van Gaalom, ali je prihvatio činjenicu da je on broj dva u Manchesteru i da ne smije prekoračiti svoje ovlasti.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!