NaslovnicaVijestiPOPUNJAVA MJESTO NEYMARA U BARCELONI: Da li je zvijezda iz Bundeslige dorasla...

POPUNJAVA MJESTO NEYMARA U BARCELONI: Da li je zvijezda iz Bundeslige dorasla ovom zadatku?

Popunjava mjesto Neymara u Barceloni! Da li je zvijezda iz Bundeslige dorasla ovom zadatku? Barcelonin napadač Paco Alcacer je predložio Lionel Messiju da klub treba razmotriti ponudu za tinejdžera Borusije Dortmund Jadon Sancha.

POPUNJAVA MJESTO NEYMARA

Alcacer je trenutačno na posudbi u Dortmundu i tamo je mogao gledati kako se Englez razvija na početku nove sezone u Bundesligi.

18-godišnjak već ima osam asistencija u svoje ime nakon 18 utakmica odigranih do sada na svim natjecanjima, što mu je omogućilo poziv od Garetha Southgatea i momčad Engleske.

Sancho je u reprezentaciji debitirao protiv Hrvatske i izgleda da će nastaviti svoj veliki porast u nadolazećim mjesecima, što je potaknulo Alcacera da razgovara sa svojim kolegom iz Barce o ovom dječaku.

Prema riječima Don Balona, španjolski napadač je Sanchoa označio kao ‘novog Neymara’, kada je razgovarao sa Messijem, što je velika pohvala, s obzirom na činjenicu da je Brazilac jedan od najboljih igrača u modernom dobu.

Don Balon također navodi kako je nekoliko glavnih europskih klubova pratilo, međutim i dalje prati rad Sanchoa, uključujući njegove bivše poslodavce Manchester Cityja, Manchester Uniteda, Juventusa i PSG-a, ali Barcelona bi u bliskoj budućnosti mogla baciti svoje ime u taj šešir.

Messi ima znatan utjecaj na ono što se događa iza kulisa na Nou Campu, a njegovi razgovori sa Alcacerom bi mogli izazvati potencijalni transfer za Sanchoa kada se prijelazni rok ponovo otvori, pogotovo ako se mladi igrač i dalje bude popravljao.

Ova priča mogla bi se razviti nakon Božića i nemojte se iznenaditi ako se Barcelona okrene ka dovođenju jednog od najboljih mladih igrača današnjice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!