NaslovnicaVijestiInter briljira u defanzivi: Imaju najbolju obranu u top 5 europskih liga

Inter briljira u defanzivi: Imaju najbolju obranu u top 5 europskih liga

Nijedna momčad u europskim ligama pet najboljih nije primila manje golova od Intera ove sezone, a niti jedan vratar nije postigao više čistih golova od ljetnog potpisa Nerazzurra Yanna Sommera.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


U Serie A Inter je u 16 odigranih utakmica primio samo sedam golova, dok je 15 lopti završilo u mreži lidera engleskog Premiershipa Arsenala

U Francuskoj je Nica primila najmanje golova u Ligue 1, ukupno 9, dok su Bayer Leverkusen u Bundesligi i Real Madrid u La Ligi zabili po 12.

Za usporedbu, Napoli je primio 13 golova u 16 odigranih utakmica Serie A na putu do naslova. Ova momčad je sezonu završila s 26 primljenih golova.

Interov vratar Yann Sommer ima najviše utakmica bez primljenog gola ove sezone kada se uzme u obzir liga pet najboljih u Europi. U 16 nastupa, u čak 11 utakmica nij primili gol.

Jedini vratar na Starom kontinentu koji je na tom polju izjednačen sa Sommerom je PSV-ov Walter Benitez.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!