NaslovnicaVijestiPored Manchester Uniteda, Renata Sanchesa želi još jedan velikan iz Premier lige

Pored Manchester Uniteda, Renata Sanchesa želi još jedan velikan iz Premier lige

Pored Manchester Uniteda, Renata Sanchesa želi još jedan velikan iz Premier lige. Manchester United i AC Milan su bili jako povezani sa Renato Sanchesom, a čini se da je još jedan klub ušao u utrku za potpisivanje talentiranog veznjaka Bayern Munchena.

Pored Manchester Uniteda

Portugalska zvijezda privlači dosta zainteresiranosti iz cijele Europe nakon što je predsjednik Bayerna Karl-Heinz-Rummenigge potvrdio da će klub prihvatiti one prave ponude.

Bayern ga je zacijenio 43 milijuna funti, dok su također spremni da ga pošalju na pozajmicu.

Ovo je upozorilo Uniteda i Milana koji nastavljaju pratiti Portugalca. Ali Chelsea je sada u kombinaciji nakon što su se raspitali o igraču.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Chelsea je u Aziji, kao i Bayern, jer se pripremaju za nadolazeću sezonu obilaskom kontinenta.

Nakon što su pobijedili Arsenala sa 3-2, Antonio Conteova ekipa je pobijeđena od strane Bayerna istim rezultatom.

Nakon utakmice, Conte je, kako se izvješćuje, razgovarao sa kolegama talijanskog menadžera Carlo Ancelottija o dostupnosti Sanchesa.

Conte se nada da će ojačati svoju ekipu uoči obrane naslova Premier lige, dok će u Liga prvaka biti izazov.

Potpisao je Rominog Antonio Rudigera i Monacovog Tiemoue Bakayoka, a zatim doveo Moratu, a neki igrači su čak povezani i sa odlaskom iz kluba.

Nemanja Matić ostaje podložan intenzivnim špekulacijama sa prelaskom u United za kojeg se vjeruje da kruži oko sprskog veznog igrača.

[su_no1forfootball]

Conte nastoji osigurati svoj vezni red sa potpisivanjem Sanchesa. 19-godišnjak je prošlog ljeta odbio United kako bi prešao u Bundesligu, ali je proživio jednu vrlo tešku sezonu.

Napravio je nekoliko nastupa i nije uspio impresionirati Carla Ancelottija.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!