NaslovnicaVijestiPORTUGALAC ĆE POBIJESNITI: Igrač Barce isprovocirao Ronalda

PORTUGALAC ĆE POBIJESNITI: Igrač Barce isprovocirao Ronalda

Odbrambeni igrač Barce isprovocirao je Ronalda svojom izjavom da je Messi pet puta bolji od svih ostalih pa čak i Ronalda. Igrač koji je isprovocirao Ronalda ovim izjavama je, niko drugi nego Jordi Alba.

Ronaldo

‘Šta Messi može, ne mogu ni Ronaldo ni bilo koji drugi igrač na svijetu. On je pet puta bolji od svih ostalih,” rekao je Jordi.

“Sve se mijenja kada je Leo na terenu. Njega je nemoguće porediti sa bilo kim na svijetu.”

Sada će biti zanimljivo čekati i vidjeti Ronaldov odogovor na ove provokacije, Ronalda, koji je postigao hat-trick u prvom kolu Lige prvaka.

Jordi je imao i riječi hvale za još jednog svog saigrača, Gerarda Pique-a: “Pique je vođa i u svlačionici i na terenu. On je u Barceloni već dugo vremena. Zna svoj posao i mislim da je jedan od najboljih odbrambenih igrača na svijetu. Na nevjerovatnom je nivou. Čast mi je igrati snjim. Uvijek se možete osloniti na njega kada postane teško.”
Kladjenje forum
[touchcarousel id=’1′]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!