NaslovnicaVijestiPortugalac kažnjen: Zašto je Real Madrid zabranio Ronaldu da putuje u ovu...

Portugalac kažnjen: Zašto je Real Madrid zabranio Ronaldu da putuje u ovu državu?

Zašto je Real Madrid zabranio Ronaldu da putuje u ovu državu? Cristianu Ronaldu je zabranjeno ići u Maroko, zbog čestih posjeta bliskom prijatelju Badr Hariju, a zabranio mu je niko drugi nego predsjednik Reala, Florentino Perez.

Zašto je Real Madrid zabranio Ronaldu da putuje

Zvuči li ovo čudno? Naravno. To je ono što je Daily Mirror objavio danas, međutim, naveli su glavni izvor kao Španski list Sport.

Sport piše kako je Perezu nestalo strpljenja sa zvijezdom Real Madrida, čak bi otišao i kod kralja Maroka, Mohammedom VI s kojim je vrlo dobar prijatelj, i iskoristio bi tu vezi kako bi zabranio Ronaldu ulazak u državu.

Tvrdi se da je bivša zvijezda Manchester Uniteda non stop putovao kako bi viđao svog prijatelja Harija, odlazeći poslije treninga svakog jutra, a onda se vraćao u Madrid u večernjim satima.

[su_bet365_live_koeficijenti]

On možda nije zadržao Zlatnu loptu i ove godine, ali Cristiano Ronaldo i dalje ima 16 golova i sedam asistencija u 20 utakmica La Lige ove sezone.

1

Nije baš fenomenalno prema njegovim sopstvenim i smiješnim visokim standardima, ali je daleko od toga da ove brojke pokazuju da bi se predsjednik Reala trebao miješati u njegov privatni život.

U svakom slučaju, Ronaldovo prijateljstvo sa navedenim Harijem će se sada non stop nadgledati i mogao bi biti loše primljen kod navijača Reala. Florentino Perez se nije smio miješati u njegov privatni život.

https://twitter.com/CristiaRonaldo2/status/690583469265543168

Ako je istina da Perez u ovom trenutku interveniše za taj dio Ronaldovog privatnog života, onda je sigurno nešto krivo u tim posjetama. To je upravo ono što se još uvijek samo nagađa u ovom trenutku.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!