NaslovnicaVijestiEvo koliko novca je Cristiano Ronaldo zaradio otkako je otišao u Saudijsku...

Evo koliko novca je Cristiano Ronaldo zaradio otkako je otišao u Saudijsku Arabiju!

Prije skoro godinu dana, Cristiano Ronaldo napustio je europski nogomet i pridružio se Saudijskoj profesionalnoj ligi potpisavši jedan od najvećih ugovora u sportu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon nesuglasica s Erikom ten Hagom i sporazumnog raskida ugovora s Manchester Unitedom, Ronaldo je potpisao ugovor s Al Nassrom.

Transfer je službeno najavljen 30. prosinca, a vjeruje se da Ronaldo zarađuje impresivnih 177 milijuna funti godišnje, čime postaje najplaćeniji nogometaš na svijetu.

Ronaldo tjedno donosi oko 3.403.846 funti igrajući za Al Nassr, a kako se približava godišnjica njegovog dolaska za nekoliko dana, petorostruki osvajač Zlatne lopte zaradio je oko 175 milijuna funti svojim igrama na terenu u Saudijskoj Arabiji.

Transfer legende Real Madrida u Saudijsku Arabiju bio je ključan trenutak, jer su mnogi visokoprofilni igrači slijedili njegove stope.

Neymar, Sadio Mane, Roberto Firmino, Karim Benzema, Jordan Henderson, Kalidou Koulibaly, Riyad Mahrez, Allan Saint-Maximin i Ruben Neves sada svi igraju u Saudijskoj ligi nakon niza ljetnih transfera.

Ronaldo će u veljači napuniti 39 godina, ali i dalje redovito postiže golove na Bliskom istoku.

Postigao je 41 gol u 48 nastupa i pomogao Al Nassru da osvoji Arab Cup Champions Cup prvi put u njihovoj povijesti postigavši dva gola protiv Al Hilala u finalu.

Ronaldo uživa u svojoj avanturi u Saudijskoj Arabiji i nema planova vratiti se u Europu prije umirovljenja.

Također vjeruje da će saudijska liga uskoro nadmašiti tursku i nizozemsku ligu.

“Saudijska liga je bolja od MLS-a”, izjavio je Ronaldo medijima nakon što je igrao za Al Nassr u porazu 5-0 protiv Celta Viga u srpnju.

“Sto posto sam siguran da se neću vratiti ni europski nogomet. Kritizirali su me što dolazim u saudijsku ligu, ali što se sada dogodilo? Otvorio sam put saudijskoj ligi i sada svi igrači dolaze ovdje.

“Neću se vratiti europskom nogometu, vrata su potpuno zatvorena.

“Imam 38 godina, a i europski nogomet je izgubio puno kvalitete. Jedina liga koja po mom mišljenju ima puno kvalitete i na višoj je razini od svih ostalih je Premier liga.”

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!