NaslovnicaVijestiPOSAO STOLJEĆA! Real ga može kupiti za sitniš, dok je za ostale...

POSAO STOLJEĆA! Real ga može kupiti za sitniš, dok je za ostale cijena ASTRONOMSKA!

Akcijska ponuda, koja važi samo za ekipu Real Madrida. Perez je još jednom dokazao da je jedan od najboljih u ovom poslu.

Španjolski div Real Madrid ima ogromne probleme ove sezone, posebno u zadnjoj liniji ekipe. Ne samo zato što je njihova zadnja linija ove sezone vrlo nesigurna, već i zbog toga što u njoj ima mnogo povrijeđenih nogometaša. Dakle, gotovo je sigurno da će kraljevski klub tražiti pojačanja u siječnju, posebno na položaju središnjeg braniča.

Potvrda stigla iz Španije: Nogometaš Dinama na meti Barcelone!

Real bi tako ovaj put mogao dovesti novog nogometaša bez da opustoši klupski blagajnu, što je u zadnje vrijeme prava rijetkost.

Novog nogometaša bi mogli dovesti za samo 7,5 milijuna eura, što je u današnje vrijeme, kada je nogometni svijet potpuno poludio, sasvim pristojan iznos. I ne samo to, novi potencijalni nogometaš Reala jedan je od najboljih braniča ove sezone u ligi te je zaradio čak i poziv u španjolsku reprezentaciju!

Riječ je o 23-godišnjem Mario Hermosu, koji se ove sezone istakao u dresu Espanyola. Hermoso je Realovo dijete, a upravo zbog toga ga Real može kupiti za samo 7,5 milijuna eura.

Kad su Hermosa prodali Espanyolu 2017. godine, osigurali su u ugovoru klauzulu prema kojoj se mogu vratiti u Madrid za taj iznos. Jasno je da je tržišna vrijednost Hermosa u ovom trenutku puno veća. Za sve ostale europske klubove, cijena je 40 milijuna eura, koliko traži Espanyol.

 

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!