NaslovnicaVijestiPOSEBAN ZAHTJEV BIVŠEM KLUBU: Evo što će Frank Lampard zatražiti od Chelseaja...

POSEBAN ZAHTJEV BIVŠEM KLUBU: Evo što će Frank Lampard zatražiti od Chelseaja pred utakmicu u Carabao kupu!

Trener Derby Countyja Frank Lampard priznao je kako će zatražiti od svog bivšeg kluba Chelseaja dozvolu da posuđeni igrači ‘Plavaca’ Mason Mount i Fikayo Tomori zaigraju protiv svog matičnog kluba na susretu Carabao kupa.

Lampard šalje zahtjev Chelseaju

Oba igrača igraju jako važnu ulogu u Lampardovom timu ove sezone. Fikayo Timori je skupio 12 nastupa, te postigao jedan gol, dok je Mount na ukupno 13 nastupa postigao pet golova i podijelio jednu asistenciju.

[su_bet365_koeficijenti]

Njih dvojica su također izvodili penale u pobjedi protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu u trećem kolu Carabao kupa, te će u četvrtom kolu gostovati i na Stamford Bridgeu. I dok pravila Premier lige nalažu da posuđeni igrači ne mogu igrati protiv svog matičnog kluba, pravila Liga kupa dozvoljavaju tu opciju ukoliko klubovi postignu dogovor.

Lampard, koji je proveo 13 godina igrajući u dresu ‘Plavaca’, izjavio je kako se nada da će bivši klub dozvoliti njima dvojici da nastupe na toj utakmici. On je povodom toga rekao: “Morat ću obaviti razgovor sa Chelseajem, jer su to njihovi igrači. Siguran sam kako će konačna odluka biti njihova, a ne naša. Da se samo mene pita, oni bi igrali.”

Derby je izgubio u Championshipu protiv Boltona nakon velike pobjede protiv Manchester Uniteda, nalazi se na devetom mjestu sa 16 osvojenih bodova iz deset odigranih utakmica, te zaostaje samo šest bodova za vodećim Leeds Unitedom, koji ima odigranu utakmicu više. Lampard je nakon pobjede protiv ‘Crvenih vragova’ uputio podršku svom bivšem treneru Joseu Mourinhu, koji je trenutno pod velikim pritiskom, izjavivši: “Svi znaju kakvo mišljenje imam o Joseu Mourinhu kao treneru. Trenutno prolazi kroz teške trenutke, koje svi treneri ponekad imaju. Čuo sam sve njegove intervjue u posljednje vrijeme, snaći će se. Naravno da mi ga je žao, ne pobjeđuju na utakmicama na kojima bi trebali, to je Manchester United.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Promjena na čelu Hajdukove akademije: Primorca zamijenio bivši trener Sarajeva

0
Danas je s funkcije šefa akademije Hajduka smijenjen legendarni bosanskohercegovački igrač i trener, Boro Primorac. Nakon 36 godina, Primorac se vratio na Poljud u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!