NaslovnicaVijestiPOSLAO MU PORUKU: Evo što je Thibaut Courtois poručio Edenu Hazardu na...

POSLAO MU PORUKU: Evo što je Thibaut Courtois poručio Edenu Hazardu na svom predstavljanju u Real Madridu!

Novo pojačanje Real Madrida Thibaut Courtois na predstavljanju u svom novom klubu poslao je poruku bivšem suigraču Edenu Hazardu da mu se pridruži na Santiago Bernabeuu.

Courtois pozvao Hazarda u Real Madrid

Bivši golman Chelseaja je jučer stigao u španjolsku prijestolnicu za samo 35 miliona eura, a kao dio tog transfera u suprotnom smjeru na jednogodišnju posudbu otišao je Mateo Kovačić.

[su_bet365_100bonus]

Ubrzo nakon predstavljanja u dresu novog kluba, Courtois je pozvao svog jako dobrog prijatelja Edena Hazarda da mu se pridruži u Real Madridu. Rekao je: “Ukoliko može doći, to bi bilo fantastično. Sretan je što sam ovdje, on je sjajan igrač i volio bih uvijek biti uz njega, vidjet ćemo što će se dogoditi u budućnosti.”

26-godišnjak je priznao kako je glavni razlog njegovog povratka u Španjolsku ponovno ujedinjenje sa obitelji, a ne novac, kako to mediji pišu. Zapravo, priznao je kako je imao ponude puno bolje od ove koju mu je predstavio Real Madrid: “Dobio sam mnogo ponuda, ekonomski boljih, ali želim biti blizu svoje djece”, rekao je Thibaut, te dodao kako mu je idol dok je odrastao bila jedna od najvećih legendi Los Blancosa Iker Casillas: “Kada ste dječak, uvijek se pojavi klub i igrač koji privuče vašu pažnju. Casillas je jedan od njih. Dok sam ga gledao u počecima karijere ono što me je najviše iznenadilo je to da golman koji ima 18 godina može podnijeti pritisak Santiago Bernabeua, morao je biti mentalno vrlo jak.”

[su_bingo]

Courtois je također rekao kako nije zabrinut zbog mišljenja pojedinih navijača Real Madrida, s obzirom da je ranije u karijeri dvije godine proveo na posudbi u redovima velikog gradskog rivala Atletico Madrida, te je priznao kako je poljubio grb na dresu kako bi pokazao ljubav prema klubu u kojem se osjećao kao kod kuće.

“Mislim da će me navijači dočekati kao i svakog drugog tko brani grb Real Madrida. Imam veliko poštovanje prema Atletico Madridu, iako sam tamo bio na posudbi. Sada sam ovdje gdje želim biti i mislim da nikad ranije nisam poljubio grb nekog kluba. Želim osvojiti mnogo titula ovdje.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!