NaslovnicaVijestiEVO ŠTO MU JE REKAO: Cristiano Ronaldo poslao poruku podrške Andreu Gomesu...

EVO ŠTO MU JE REKAO: Cristiano Ronaldo poslao poruku podrške Andreu Gomesu nakon strašne povrede!

Jedan od najboljih igrača svijeta Cristiano Ronaldo poslao je dirljivu poruku veznjaku Evertona Andreu Gomesu koji je doživio stravičnu povredu proteklog vikenda.

Ronaldo poslao podršku Gomesu

Portugalac bi sa terena mogao izostati i do godinu dana nakon što je doživio lom noge nakon starta Son Heung-mina i sudara sa Sergeom Aurierom na utakmici protiv Tottenham Hotspura u nedjelju.

On je danas podvrgnut operaciji, a iz kluba su potvrdili kako očekuju da će se u potpunosti oporaviti, iako su se mnogi bojali kako mu je karijera u opasnosti. Nakon nesreće, dobio je poruke podrške od brojnih kolega nogometaša, a jedan od njih je i njegov sunarodnjak Cristiano Ronaldo.

Cristiano je na svom službenom instagram profilu objavio fotografiju njih dvojice iz reprezentacije, te napisao: “Andre će imati svu podršku koja mu je potrebna. Sto posto sam siguran kako će se vratit jači, i kao nogometaš, i kao čovjek. On je fantastična osoba i fantastičan profesionalac. Igrači iz reprezentacije su tužni, ali duh koji smo pokazali bio je dobar odgovor na ovo što se dogodilo.”

Gomes je u Everton stigao iz Barcelone u ljeto 2018. godine, prvobitno na posudbu, a ‘Karamele’ su zatim otkupile njegov ugovor proteklog ljeta za 25 miliona eura. Ukupno je za klub odigrao 38 utakmica u svim takmičenjima, te postigao jedan gol i podijelio dvije asistencije.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!