NaslovnicaVijestiPosljednji ugovor: Wayne Rooney će sljedeće sezone igrati u Los Angelesu?

Posljednji ugovor: Wayne Rooney će sljedeće sezone igrati u Los Angelesu?

Vlasnik američkog nogometnog kluba Los Angeles Tom Penn rekao je da 2018. godine namjerava dovesti kapetana Manchester Uniteda i reprezentacije Engleske Waynea Rooneya. Prethodnih nedelja mediji su spekulirali da će Rooney napustiti Old Trafford pošto je izgubio mjesto u momčadi kod trenera Josea Mourinha, a to bi vjerojatno bio posljednji ugovor u karijeri za engleskog nogometaša.

waynerooneyenglandvscotlandfifa2018d6vs8fnap5yx-640-x-427

Rooneyev vjerojatno posljednji ugovor s Unitedom istječe 2019. godine. Kapetan Engleske je ovog ljeta odbio ponudu Pekinga prijeći u kinesku Super ligu.

Nogometni klub Los Angeles će za dvije godine debitirati u MLS ligi i unatoč Rooneyevoj namjeri da ostane u Unitedu, Penn je rekao da je tridesetjednogodišnji napadač prva želja uprave kluba.

“Wayne Rooney je primjer kakvog igrača želimo da dovedemo u Los Angeles. On je jedno od 10 imena koje tražimo, ali trenutno smo daleko od dovođenja bilo koga. Do prve utakmice u MLS ligi imamo još 18 mjeseci i vidjet ćemo da li su nogometaši Rooneyevog statusa i reputacije zainteresirani. Želimo biti ravnopravni s konkurencijom pa je važno da privučemo igrače koji su svjetski poznati”, rekao je Penn, prenio je Skaj Sports.

Rooney neće večeras igrati za Englesku u prijateljskoj utakmici protiv Španjolske zbog lakše ozljede koljena. Njega će pregledati liječnici Uniteda prije nego što donesu odluku da li će u nedjelju moći igrati protiv Arsenala na Old Traffordu.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!