NaslovnicaVijestiPOSTIGAO JE 252 GOLA U SVOJOJ KARIJERI: Real Madrid dovodi zvijezdu koja...

POSTIGAO JE 252 GOLA U SVOJOJ KARIJERI: Real Madrid dovodi zvijezdu koja će riješiti probleme u napadu!

Postigao je 252 gola u svojoj karijeri! Real Madrid dovodi zvijezdu koja će riješiti probleme u napadu! Predsjednik Real Madrida Florentino Perez želi da klub potpiše Roberta Lewandowskog iz Bayern Munchena, jer se momčad nastavlja mučiti pred golom protivnika.

Postigao je 252

Los Blancosi su bez pobjede u pet utakmica na svim natjecanjima i jedino su uspjeli postići gol jednom u tom procesu, tijekom poraza protiv Levantea, gdje je bilo 2-1 za Levante u subotu.

Međutim, ostvarili su tu pobjedu protiv Plzena u Ligi prvaka gdje je Benzema postigao prvi gol, međutim nisu impresionirali i sigurni smo da im je potreban netko tko će voditi napad kako to dolikuje klubu kao što je Real Madrid.

[su_bet365_100bonus]

Prema riječima Don Balona, Perez vidi rješenje u Bayernovom napadču Lewandowskom, koji je u dobi od 30 godina već skupio 252 impresivna gola u karijeri.

Poljska zvijezda je cijenjena kao jedan od najboljih napadača na svijetu i zaisgurno ima sve potrebne kvalitete za uspjeh u Real Madridu, ali Bayern bi sigurno nerado izgubio jednog od svojih najvažnijih igrača.

Europski prvaci su pobijedili Plzena u Ligi prvaka, što je bilo neizostavno za Julen Lopeteguija i njegove igrače pred El Clasico sljedećeg vikenda.

[su_bet365_koeficijenti]

Ako se rezultati ne počnu brzo okretati u njihovu korist, Madrid će možda biti prisiljen da zaposli novog menadžera, kao i napadača, a Perez sigurno gleda na Lewandowskog kao vrlo dobro pojačanje u napadu, što znači da bi ova priča mogla imati šanse za razvoj u nadolazećim mjesecima.

Madrid ima finansijsku moć kako bi doveo bilo kojeg igrača na Santiago Bernabeu i Bayernova odluka bi mogla biti testirana ako njihov napadač bude u iskušenju da napravi transfer svoje karijere.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!