NaslovnicaVijesti"Postignemo li mi prvi gol u Madridu, oni ispadaju!"

“Postignemo li mi prvi gol u Madridu, oni ispadaju!”

Krilni igrač Wolfsburga Vierinha uvjeren je da njegov tim može izbaciti Real Madrid iz Lige prvaka.

Postignemo li mi prvi gol u Madridu, oni ispadaju

Wolfsburg je bio veliki autsajder u prvoj utakmici protiv Zidaneovog tima, ali su šokirali cijeli nogometni svijet velikom pobjedom od 2-0 protiv ‘kraljevskog’ kluba.

I dok se pripremaju za uzvratnu utakmicu, koja se igra sutra na Santiago Bernabeuu, Portugalac vjeruje da njegov tim ima odličnu priliku još jednom iznenaditi sve.

“Da li će jedan gol biti dovoljan? Da, postignemo li mi prvi gol u Madridu, oni ispadaju. To će biti teška utakmica. Imamo vremena da se pripremimo i da odigramo kao u prvoj utakmici, da radimo kao tim, pomažući jedni drugima na terenu. Pokušat ćemo proći dalje.”

“Znamo kakva će sutrašnja utakmica na Bernabeuu biti. Što mogu reći? Znamo da će biti vrlo teško gostovanje, ali igrat ćemo isto kao kod kuće. Krenut će svim silama na nas, a nadamo se da će nam jedna ili dvije prilike biti dovoljne da postignemo gol.”

Cristiano Ronaldo je postigao gol u prvoj utakmici, ali je on poništen zbog zaleđa. Portugalac nije bio zadovoljan tom odlukom nakon utakmice, a Vierinha ne želi ulaziti u raspravu oko toga.

“Nisam čuo što je rekao, ili nisam razumio. Da li je bio u zaleđu? Definitivno je izgledalo tako…”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Evo zašto je Xavi odlučio ostati u Barceloni

0
Xavi Hernandez, trener Barcelone, je ranije tokom ove sezone najavio svoj plan napuštanja kluba tokom ljeta. Međutim, nakon preispitivanja, odlučio je ostati na klupi...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!