NaslovnicaVijestiNeriješen rezultat boli, tvrdi Rakitić

Neriješen rezultat boli, tvrdi Rakitić

Neriješen rezultat boli, tvrdi Rakitić. Hrvatski internacionalac i Neymar, koji su postigli golove u prvom poluvremenu na El Madrigalu, ali ekipa Luis Enrique-a nije bila u stanju da održi svoje vodstvo i bili su prisiljeni da budu zadovoljni sa remijem.

Neriješen rezultat boli

Veznjak Barcelone, Ivan Rakitić priznaje da je bolno otići kući sa remijem, nakon što su lideri La Lige ispustili vodstvo od dva gola protiv Villarreala u nedelju.

Aktuelni španski i europski prvaci su u prvom poluvremenu otvorili utakmicu i poveli preko Rakitića i Neymara, koji je penal pretvorio u gol neposredno prije pauze na El Madrigalu.

Ali Barca je bila zavezana u drugom poluvremenu gdje su Cedric Bakambuov gol i autogol Jeremy Mathieu-a, donijeli veliki bod za Villarreal.

Barca je i dalje sa devet bodova prednosti na vrhu Primere, ali Rakitić je frustriran činjenicom da je njegova ekipa ispustila vodstvo od dva gola.

“Nakon teške sedmice u Ligi prvaka, bolno je otići kući sa remijem nakon što ste vodili 2-0,” rekao je Rakitić.

“Dobro smo igrali i kontrolisali utakmicu. Mi moramo da popravimo neke stvari, ali sada imamo vremena da se oporavimo i radimo na tome nakon pauze.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Timski kolega iz Barce, Javier Mascherano, međutim, bio je daleko više optimističan o rezultatu u gostima, koji je produžio niz Katalonskog kluba bez poraza, 39 utakmica.

“Villarreal je jedna od najboljih ekipa u ligi, a nikada nije bilo lako igrati na tom stadionu,” rekao je Mascherano za Barca TV.

“Igra se može posmatrati na dva načina: vodili smo 2-0 i oni su nas zatvorili, ili smo mogli izgubiti, znači neriješen rezultat je odličan u gostima.”

“Bilo je 15-20 minuta koje su bile baš teške za igrati. Oni su svoje šanse iskoristili, što je dovelo do neriješenog rezultata. Takve stvari se događaju.”

“Igrali su odlično, radili su prave stvari. To znači da s vremena na vrijeme morate platiti rezultatom.”

“Naš stav, o kome se ne može raspravljati, još uvijek je vrlo dobar. Ekipa, uprkos nekim zastojima, uvijek želi da nastavi dalje i daje sve od sebe.”

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!