NaslovnicaVijestiPotencijalni reprezentativac BiH na radaru Herte iz Berlina?

Potencijalni reprezentativac BiH na radaru Herte iz Berlina?

Mnogi eminentni slovenski portali izvjestili su da je napadač Maribora Jasmin Mešanović, koji se je preselio u Štajersku na ljeto ove godine podstakao temu ozbiljnog interesa u njemačkoj prvoj ligi tačnije u klubu iz Berlina!

reprezentativac BiH

Jasmin Mešanović se preselio u Sloveniju krajem jula mjeseca, koji su mnogi shvatiti kao manevar sportskog direktora Maribora Zlatka Zahovića pred ključnu kvalifkacija za Ligu prvaka s bivšim klubom Mešanovića, Zrinjskim. Mnogi su mislili da Mešanović neće uspjeti u Mariboru, ali on je dokazao suprotno.

>> Transfer glasine: Guardiola kupuje u Španiji, United želi poslovati sa Interom, Liverpool se riješava napadača

Dvadeset petogodišnji napadač iz Tuzle prvih par mjeseci imao je u Sloveniji poteškoće u privikavanju na novu sredinu, no na kraju, kada se navikao i prilagodio, njegove partije su sve bolje i bolje, kao što pokazuje i statistika. Mešanović je već odigrao 29 utakmica u Mariborskom dresu, a trenutno ima devet golova i pet asistencija na svom kontu. Na posljednjoj prvenstvenoj utakmicu protiv Aluminija zbog ozljede neće nastupiti, međutim, njegovo je ime u medijima u Sloveniji ovih dana vrlo zastupljeno, zbog navodnog interesovanja kluba iz Bundeslige za njegove usluge.

[su_bonus]

Mediji prenose da je Mešanović biti u pratnji skauta njemačke ekipe iz Bundeslige Herthe iz Berlina u nedavnim utakmicama Maribora. Hertha ove zime kupuje novog napadača i prati nekoliko igrača, dok je jedan od kandidata za osvježenje napada Mešanović, koji je sa dobrim izvedbama značajno povećao cijenu na tržištu. Njemački portal Transfermarkt procjenjuje njegovu tržišnu vrijednost na oko milijun eura. Da li će doći do transfera, ostaje nam da vidimo.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!