NaslovnicaVijestiPotpisat će novi ugovor, ali to ne znači da neće otići, tvrdi...

Potpisat će novi ugovor, ali to ne znači da neće otići, tvrdi Raiola

Potpisat će novi ugovor, ali to ne znači da neće otići, tvrdi Raiola. Gianluigi Donnarumma je spreman da potpiše novi ugovor sa AC Milanom – ali to ne mora značiti da se neće pridružiti drugom klubu.

Potpisat će

Manchester United i Chelsea su povezani s Donnarummom u posljednjih nekoliko tjedana.

17-godišnji vratar je privukao dosta pažnje, a došao je kroz sve nivoe Milana.

Ima 22 nastupa za klub u svojoj debitanskoj sezoni u Seriji A, gdje je uspio da ostane osam utakmica bez primljenog gola.

Interes za igrača je visok, a United i Chelsea su spremni da ponude 30 milijuna funti da bi doveli u svoje redove.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

I nejgov agent, Mino Raiola, priznaje da bi dogovor sa nekim od ta dva kluba mogao da se dogodi, uprkos tome što bi potpisao novi ugovor sa Milanom.

“Mogu samo reći da je ovo dobro za Milan i on cijenu svu pažnju koju prima”, rekao je Raiola za Gazzeta dello Sport.

“Christian Abbiati je bio poput velikog brata za njega. Neću reći ništa posebno, ali jasno je da prima puno pažnje.”

“Neće biti nikakvih problema sa ugovorom. Ja ću se sastati sa Milanovim potpredsjednikom Adriano Gallianijem, a ako dođe dan za odlazak Donnarumme, to će biti u neki drugi klub izvan Serije A, jer u Italiji za njega postoji samo AC Milan.”

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!