NaslovnicaVijestiPotpredsjednik meksičkog kluba: Manchester United je poslao ponudu za našeg igrača!

Potpredsjednik meksičkog kluba: Manchester United je poslao ponudu za našeg igrača!

Potpredsjednik meksičke Pachuce, Andres Fassi, potvrio je da je Manchester United poslao ponudu za mladog talenta Hirvinga Lozana.

Mourinho Manchester United

20-godišnji Lozano postigao je četiri gola u Aperturi ove sezone i ukupno stvorio 24 prilike, te je pozvan u reprezentaciju za jubilarnu Copa Americu, koja se trenutno održava u Sjedinjenim Američkim Državama.

Nakon odlične forme povezivan je sa mnoštovom klubova, a Fassi je potvrdio da je Manchester United najbliži njegovom potpisu. On je također dodao da Pachuca uvijek namjerava zadržati svoje najbolje igrače, ali i da je uvijek imala dobar odnos sa europskim klubovima.

Povodom interesa Manchester Uniteda, Fassi je rekao: “Bilo je ponuda od strane Manchester Uniteda, ali ima vremena da odlučimo o budućnosti Hirvinga Lozana.”

“Pachuca već nekoliko godina ima odličan odnos sa mnogim timovima iz Engleske, Portugala, Španjolske, Francuske, Italije i Njemačke. Postoje i neki dogovori koji omogućuju igraču da nastavi karijeru u Europi u budućnosti.”

United je i u prošlosti kupovao igrače iz Meksika, a među posljednjima na otok je preselio Javier Hernandez iz Chivasa. Crveni đavoli su nedavno imenovali Josea Mourinha za novog trenera, a od njega se još uvijek očekuje i prvo pojačanje.

Ove sezone je Manchester United završio tek na petoj poziciji u Premier ligi, te će sljedeće sezone igrati u Europa ligi.

[su_betfair_200eura]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!