NaslovnicaVijestiPotpredsjednik Monaca otkrio zašto je Aleksandr Golovin odbio Chelsea i odlučio doći...

Potpredsjednik Monaca otkrio zašto je Aleksandr Golovin odbio Chelsea i odlučio doći u Kneževinu!

Potpredsjednik Monaca Vadim Vasilyev otkrio je razlog zbog kojeg je Aleksandr Golovin odlučio odbiti ponudu Chelseaja, te prihvatiti ponudu njegovog kluba.

Golovin odbio Chelsea

Nakon sjajnih nastupa na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu, pojavilo se mnogo špekulacija o budućnosti zvijezde CSKA Moskve, ali izgleda kako je sada sve gotovo, te će on karijeru nastaviti u Monacu.

[su_bet365_100bonus]

Prvo je interes za njega pokazao Juventus, da bi se nakon toga u utrku uključio i Chelsea, koji je dugo vremena bio u pregovorima sa ruskim velikanom oko transfera 22-godišnjaka. I kada se činilo kako će on otići na Stamford Bridge, u posljednjem trenutku ponudu za njega je poslao Monaca, u kojem će ruski reprezentativac obaviti liječnički pregled do kraja ovog tjedna. Navodno, ukoliko sve bude u redu, Golovin će potpisati petogodišnji ugovor, a cijena transfera će iznositi oko 30 miliona eura.

[su_bingo]

Vasilyev otkriva kako je sportski projekt Monaca glavni razlog zbog kojeg je Aleksandr odlučio odbiti Chelsea, te doći u njegov klub. On je jučer rekao: “Monaco i CSKA su su danas konačno postigli dogovor oko transfera Aleksandra Golovina. Stvar se stvarno zakomplicirala. Iskreno, do posljednjeg trenutka nisam bio siguran da ćemo moći dogovoriti ovaj transfer. Pored Chelsea, i Juventus je također poslao ponudu. Prije par mjeseci jedan od čelnika Juventusa mi je rekao kako je transfer Golovina u njihov klub gotova stvar.”

“Međutim, glavni konkurent je ipak bio Chelsea. Mislim da smo mu mi ponudili mnogo bolje uvjete i predstavili bolji sportski projekt. Chelsea je vrhunski klub, koji jako poštujem. Međutim, tamo ima previše veznjaka. Po mom mišljenju, Golovin će zasigurno igrati u budućnosti za vodeće svjetske klubove, ali trebat će mu vremena za to.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!