NaslovnicaVijestiPotresni prizori: Stadion Mladosti nestao u vodi (FOTO)

Potresni prizori: Stadion Mladosti nestao u vodi (FOTO)

Potresni prizori u Lučanima, u Srbiji. Stadion tamošnje Mladosti koja se takmiči u Superligi potpuno je ‘progutala’ voda. Nezapamćene poplave na tom području prouzrokovale su enormnu štetu. Pored stadiona, stradala je i teretana ovog kluba kao i svlačionice. Stadion Mladosti uništen je drugi put za manje od dvije godine.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Direktor Superlige Vladimir Bulatović odložio je u ponedeljak meč Mladosti i Čukaričkog koji se trebao odigrati na tom stadionu, ali to trenutno najmanje brine ljude iz Mladosti…

Potresni prizori

“Još jedna velika katastrofa zadesila je naš klub”, rekao je trener Milovanović u razgovoru za “Sportski žurnal”.

“Nivo vode na terenu je veći nego što je bio u majskim poplavama 2014. godine, a iz sata u sat sve više raste”, pričao je Milovanović u ponedeljak.

Sigurno da je pred ovim klubom veoma težak period, a mi se nadamo da će uspjeti da se izbori sa svim problemima.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!