NaslovnicaVijestiPOTVRĐEN PRVI TRANSFER: Pep Guardiola oborio rekorde!

POTVRĐEN PRVI TRANSFER: Pep Guardiola oborio rekorde!

Potvrđen prvi transfer! Pep Guardiola oborio rekorde! Manchester City je započeo transfere za iduće ljeto, nakon što su potvrdili transfer sa Columbus Crewom za potpisivanje Zack Stefeena.

Potvrđen prvi transfer

23-godišnji vratar je naizgled bio meta Cityja i on će predstavljati jako natjecanje za Edersona na Etihadu, sa vladajućim prvacima Premier lige koji će imati odlične igrače na toj poziciji.

Claudio Bravo je trenutno van terena do ožujka zbog ozljede koljena, ostavljajući Daniel Grimshawa i Arijaneta Murića kao jedina dva vratara u seniorskoj momčadi.

Sa Cityjem koji se natječe na najvišoj razini na više natjecanja, to je naizgled prevelik rizik da se krene naprijed, pa je transfer za Steffena vrlo pametan potez.

Prema Columbusu na njihovom sajtu, dogovoreno je da Steffen dođe tek sljedećeg srpnja, dok je predloženo da će naknada za transfer postaviti novi rekord u MLS-u u smislu najveće prodaje u njihovoj povijesti.

Dodano je da je Steffen postao najskuplji vratar u MLS povijesti.

Imajući to na umu, oni će biti razočarani što će ga izgubiti, ali u konačnici to zvuči kao transfer koji ima finansijski smisao za njih, kako bi pronašli sposobnu zamjenu.

Što se tiče Cityja i Pep Guardiole, to je važan dodatak momčadi, a uzevši u obzir taktičarsku želju Španjolca da ima vratara koji zna igrati sa loptom, nije iznenađenje što je Steffen bio opsežno skautiran kako bi se osigurale te kriterije.

Za sada će, međutim uživati u svojim posljednjim mjesecima sa Columbusom prije nego što se uputi u svoj novi izazov sa Manchester Cityjem.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!