NaslovnicaVijestiPOTVRĐENO: Evo kada se Neymar vraća na teren!

POTVRĐENO: Evo kada se Neymar vraća na teren!

Poznato je kada se brazilska superzvijezda Neymar vraća na teren, nakon što je propustio skoro čitav drugi dio sezone zbog teške ozljede protiv Marseillea krajem veljače.

Najbolji brazilski nogometaš Neymar da Silva najvjerojatnije će se na nogometni teren, poslije oporavka od ozljede, vratiti u prijateljskoj utakmici protiv Hrvatske 3. lipnja u Liverpoolu.

Napadač PSG-a od veljače nije igrao zbog operacije zgloba, ali će biti spreman prije početka Svjetskog prvenstva u Rusiji i to u utakmici protiv Hrvatske, prenose mediji. Brazil je na SP u Rusiji u skupini E sa Srbijom, Švicarskom i Kostarikom.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Nakon što je brazilski izbornik u ponedjeljak objavio popis s 23 imena za SP u Rusiji, liječnik reprezentacije Rodrigo Lasmar je otkrio da se Neymar dobro oporavlja i da je vrlo vjerojatno da će zaigrati protiv Hrvatske na Anfieldu 3. lipnja.

“Obavili smo nove pretrage na Neymaru i oporavak teče dobro. Sljedeći tjedan će moći početi trenirati. Ideja nam je da idući tjedan počne raditi s loptom i cilj nam je da bude potpuno spreman za rad s izbornikom Titeom u zadnjoj fazi priprema tako da može nastupiti na prvoj prijateljskoj utakmici”, rekao je Lasmar.

Osim s Hrvatskom Brazil igra još jednu prijateljsku utakmicu prije početka SP-a, i to protiv Austrije 10. lipnja. Prvu utakmicu u Rusiji Brazil igra tjedan dana kasnije protiv Švicarske.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!